fbpx


       

De 5 Grootste Voordelen van Live Cameratoezicht

22 november 2018 - Bescherm thuis
Home > Blog > Bescherm thuis > De 5 Grootste Voordelen van Live Cameratoezicht

De 5 Grootste Voordelen van Live Cameratoezicht

Bij DETEC weten we hoe belangrijk het is om spullen goed te beveiligen. Wij zorgen voor jouw veiligheid, door een oogje in het zeil te houden. Dit doen wij door middel van bewakingscamera’s die continu live door bewakers van DETEC bekeken worden op de door jouw gewenste momenten.

Maar wat zijn nou de voordelen van Live Cameratoezicht? We zetten alles voor je op een rijtje! 

1. Ultiem gevoel van veiligheid!

Het allergrootste voordeel van Live Cameratoezicht is de wetenschap dat jouw pand en spullen goed in de gaten worden gehouden. Zien wij iets verdachts? Dan wordt er direct actie ondernomen door bijvoorbeeld de politie in te schakelen en de sirene te activeren. Jij kan dus met een gerust gevoel op pad. 

2. Zelf de live beelden bekijken, waar op de wereld je ook bent.

Via de Devision app kunnen de live camerabeelden ten alle tijden worden bekeken. Ook kan je alle beelden terugkijken via de app.

3. Opmerkelijke gebeurtenissen terugkijken in het logboek.

Alle activiteiten worden door de meldkamer automatisch in een logboek geregistreerd. Bijvoorbeeld wanneer de postbode een pakketje bezorgd. Op die manier worden de opmerkelijke “events” geregistreerd en kunnen deze gemakkelijk worden teruggekeken. Ook kan de meldkamer meldingen zonder prioriteit versturen als pushbericht. Op het moment dat er een deur of hek open staat, wanneer er een spin of tak voor de camera hangt of wanneer bijvoorbeeld het dak van de Cabrio nog open staat, ontvang je dan een berichtje. Ook kan je zelf alle geregistreerde activiteiten in het logboek terugzien.

4. Direct ingrijpen

Wanneer de meldkamer een melding binnenkrijgt of een opmerkelijke activiteit ziet op de beelden wordt er direct actie ondernomen en wordt er, al naar gelang het type alarmmelding, direct actie ondernemen. DETEC neemt, conform protocol, direct contact op met de opgegeven contactpersonen, de politie, bewakingsdienst of andere hulpdiensten.

5. De politie kan direct live meekijken.

De politie kan, zo nodig, direct worden ingeschakeld. Zij kunnen via Live View direct meekijken met de livebeelden van de meldkamer en op die manier een passende actie bepalen om in te grijpen.

Meer weten over de mogelijkheden van Live Cameratoezicht? Lees het hier.