DETEC.
Als het echt
veilig moet.

Bescherm wat u lief is

Als een van de grotere elektrotechnische beveiligingsbedrijven in Nederland zijn wij al meer dan 40 jaar een vast begrip als het gaat om veiligheid. Van levering en installatie tot onderhoud van professionele inbraakmeld-, brandmeld-, toegangscontrole- en camerasystemen, DETEC staat voor een professionele service op het gebied van beveiliging. Bij alarmmeldingen biedt de meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week goede service. We zijn BORG gecertificeerd en hebben onze eigen meldkamer, door justitie erkend.

Neem contact op

 

Zo werken wij aan uw veiligheid

Wij werken constant aan uw veiligheid. Sommige zaken doen we het hele jaar rond. En daarnaast kunt u rekenen op een goede opvolging van een alarmsituatie.

 

 

Vind DETEC
bij in de buurt

DETEC is de landelijke beveiliger in uw regio en heeft elf locaties verspreid door Nederland. In de meeste gevallen zitten we dus bij u in de buurt. De vestiging in uw regio is niet alleen dichtbij, maar belangrijker, het kent uw regionale omstandigheden en weet of er specifieke behoeften aan veiligheid kunnen spelen in uw regio.

Werken bij DETEC

Werken bij DETEC betekent een afwisselende baan met veel vrijheid. Onze medewerkers staan centraal. We investeren veel in je ontwikkeling en bieden regelmatig trainingen aan.

Bekijk onze vacatures

Waarom kiezen voor DETEC?

Professionele medewerkers
Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste technieken.

24/7 organisatie
Onze meldkamer zorgt ervoor dat wij 24/7 de veiligste oplossingen en diensten kunnen leveren aan onze klanten.

Hoogwaardige kwaliteit
Wij bieden de beste producten en professionele medewerkers. Vanwege het grote volume wat wij draaien kunnen wij dit doen tegen scherpe prijzen.

Snelheid
Wij reageren binnen 24 uur op offerte aanvragen. Onze systemen kunnen binnen 72 uur worden geïnstalleerd.

Onze gemiddelde klantbeoordeling 8,9
Onze klanten