Vacature Servicetechnicus Monteur Beveiligingstechniek

DETEC Kampen is op zoek naar een Servicetechnicus/Monteur (Brand) Beveiligingstechniek. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in deze functie in de woningbouw, utiliteit of lichte industrie? Houd je van afwisseling, neem je verantwoording en je ook nog eens proactief ingesteld? Dan ben jij de servicetechnicus/monteur beveiligingstechniek die wij zoeken!

Vacature Servicetechnicus Monteur Beveiligingstechniek [Fulltime]

DETEC Kampen (Schuurman Techniek) is op zoek naar een Servicetechnicus/Monteur (Brand) Beveiligingstechniek. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in deze functie in de woningbouw, utiliteit of lichte industrie? Houd je van afwisseling, neem je verantwoording en je ook nog eens proactief ingesteld? Dan ben jij de servicetechnicus/monteur beveiligingstechniek die wij zoeken.

Wat houdt de functie precies in?

De Servicetechnicus/Monteur Brandmeldinstallaties is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van diverse werkzaamheden t.b.v. de installatie en inbedrijfstelling van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je bent tevens verantwoordelijk voor preventief onderhoud en modificaties aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties en daarbij word je ingezet voor het lokaliseren en verhelpen van storingen aan deze complexe installaties. In deze functie heb je dan ook periodieke storingsdiensten, eenmaal per 8 weken.

Als Servicetechnicus/Monteur Brandmeldinstallaties zorg je voor een goede afloop van alle lopende werkzaamheden in deze allround functie. In deze rol heb je direct contact met je klant en ben je verantwoordelijk voor het installeren, monteren, programmeren, het inbedrijfstellen en inspecteren. De bijbehorende administratie coördineer je via je eigen hardware: telefoon, IPad en Laptop. Eenmaal per 8 weken draai je een storingsdienst voor je team.

De projecten waaraan je werkt zijn afwisselend: (Zorg)woningbouw en/of Utiliteit (midden- en kleinbedrijf, onderwijs, zorg, overheid, Gemeenten en de particulierenmarkt) De klussen variëren van klein (10 K) tot middelgroot (max 300K). Je reistijd is beperkt: maximaal 1 uur reistijd vanuit standplaats IJsselmuiden. Bij de utilitaire projecten is vaak een onderlinge samenwerking met meerdere Bv’s van de VDK Groep. 

Waarom jij bij DETEC wil werken:

Brandbeveiligingstechniek is jouw passie! Daarnaast heb je een goede basiskennis van de algehele beveiligingsinstallatietechniek, maar er is zeker ruimte binnen Schuurman Techniek DETEC-Kampen voor groei & ontwikkeling in dit vakgebied.

  •   Je hebt een eigen bus (VW Caddie XL) – privégebruik is mogelijk in overleg
  •   25 vakantiedagen, 13 ADV dagen
  •   Goed salaris en pensioenregeling
  •   Diversiteit qua werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden
  •   Werken met gemotiveerde collega’s in een hecht team
  •   Wij willen graag in jou en jouw toekomst investeren met trainingen en diverse interne en externe opleidingen

Interesse?
Neem dan contact met ons op! Bel naar 038-3321504 of solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct