DETEC
bij u in de buurt

Gebruik mijn huidige locatie

Landelijke beveiliger in uw regio

DETEC is de landelijke beveiliger in uw regio en heeft locaties verspreid door heel Nederland. Met vestigingen in Arnhem, Budel, Landgraaf, Soest, Sprang-Capelle, Zuidoostbeemster en Zeeland, zitten we dus in de meeste gevallen bij u in de buurt. De vestiging in uw regio is niet alleen dichtbij, maar belangrijker, het kent uw regionale omstandigheden en weet of er specifieke behoeften aan veiligheid kunnen spelen in uw regio.

Samenwerking tussen vestigingen

DETEC heeft vestigingen door heel het land die onderling nauw verbonden zijn. We komen regelmatig samen voor scholing of bespreking van de werkzaamheden of cases. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van hetgeen er in andere regio’s speelt, leren we van elkaar en innoveren we technische of organisatorische oplossingen voor kwesties die we tegenkomen. Elke klant van DETEC heeft dus voordeel van onze landelijke dekking en kennisdeling.

Onze gemiddelde klantbeoordeling 8,9
"Mijn ervaringen met DETEC zijn erg goed: goede en snelle service. Ik beveel hen zeker aan."
Mevr. Gabrielse uit Amsterdam
"DETEC doet wat ze beloven. Professioneel bedrijf en prettige communicatie."
Dhr. Klein uit Boxmeer
"De installateurs van DETEC werken erg netjes, zijn vriendelijk en gaan zorgvuldig met andermans spullen om. Uitstekende service."
Mevr. Willems uit Nieuwegein
"Goede ervaring met het bespreken van de mogelijkheden. Montage erg netjes."
Dhr. Hamers uit Tilburg
"Meldkamer werkt goed. Bij alarm wordt er direct contact opgenomen en alles is verlopen zoals van tevoren afgestemd. Wij zijn zeer tevreden."
Mevr. van Lier uit Arnhem
Onze klanten