fbpx


       

Toegangscontrole: waarom ‘access control’ een must is voor uw bedrijf

16 februari 2021 - Bescherm bedrijf - Toegangscontrole
Home > Blog > Toegangscontrole > Toegangscontrole: waarom ‘access control’ een must is voor uw bedrijf

Toegangscontrole: waarom ‘access control’ een must is voor uw bedrijf

Toegangscontrole van uw bedrijf met persoonlijke tags, irisscan en vingerscanners. Het is niet langer alleen een hip technologisch snufje uit een sciencefictionfilm. Wij kunnen het direct voor u installeren. 

Bescherm waardevolle informatie of producten en houd het allemaal in de gaten door middel van één eenvoudig platform. Een stuk veiliger, zeker als de deuren van je pand de hele dag openstaan.

Toegangscontrole: een flexibel systeem met oog op de toekomst

Zodra een toegangscontrole systeem is geïnstalleerd, worden alle deuren die door het systeem worden aangestuurd automatische vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige kaart, tag of pincode krijgt simpelweg geen toegang en staat voor een gesloten deur. Indien nodig kunnen bepaalde deuren ook automatisch worden ontgrendeld tijdens een gekozen tijdschema.

Flexibele controle over gebruikers

Beheer eenvoudig de toegangsrechten van gebruikers. Alle medewerkers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot personen die er specifiek rechten toe hebben. Door het toepassen van een tijdschema kan de toegang voor bepaalde gebruikers op bepaalde tijdstippen worden beperkt.

Extra veilig: integreer uw toegangscontrolesysteem met andere systemen in uw bedrijf.

Toegangscontrole biedt een veilige, gemakkelijke en flexibele manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan. In tegenstelling tot sloten en sleutels, biedt toegangscontrole u meer functionaliteiten. Door de integratiemogelijkheden met andere installaties zoals camera-, brand- en inbraakmeldsysteem creëert u complete oplossing. Dankzij het standalone karakter van de verschillende systemen blijven de energiekosten laag, omdat er geen vaste pc nodig is die constant aan moet staan.

Met welke systemen werken wij?

DETEC-beveiliging heeft kleine en grote systemen van Paxton, XPR, Honeywell en Acco in het assortiment.  Afgestemd op de door u in te richten locatie, het aantal te bewaken deuren en extra gewenste functies kunnen wij u het meest geschikte systeem adviseren.

Weten welk beveiligingssysteem past bij uw specifieke situatie? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Bel direct (vrijblijvend) met een van onze adviseurs of vraag (gratis) een adviesgesprek aan.

Bel direct  Gratis adviesgesprek

 

bedrijf
beveilig
toegangscontrole